woensdag 30 augustus 2017

Stadse fratsen

Deze maand een artikel in In de buurt Delft. Werkelijk mijn biografie !
Van hoe het allemaal is begonnen, heel lang geleden en hoe we nu gaan uitbreiden.
Journaliste Ilse onder de indruk van mijn staat van dienst en de waanzinnige verhalen over de afgelopen jaren.

gerechtsgebouw Korte Geer - Delft  waar ik op de 1e etage mijn behandelruimte heb





Onderstaand het artikel in de In de Buurt Delft van 28-07-2017


Nieuw in Delft: ontharen en huidverstrakking bij Schoonheidsinstituut Rita Kuiper

Dit artikel wordt je aangeboden door Schoonheidsinstituut Rita Kuiper

28 augustus 2017 Reageren 


Voor de behandeling van huidproblemen, ontharen en het verminderen van rimpels hoef je sinds kort de stad niet meer uit. Schoonheidsinstituut Rita Kuiper heeft een vestiging geopend in Delft.





Rita Kuiper heeft al jaren een schoonheidssalon in Meppel, maar besloot een tijdje geleden naar de Randstad te gaan. “Ik heb een prachtig nieuw HIFU apparaat waarmee je door ultrasoon geluid rimpels kunt verminderen en huid kunt verstrakken. Het gaf zulke fantastische resultaten, dat ik dacht: hier moet ik ook in het westen van het land mensen blij mee gaan maken.”

Aan de Korte Geer

Een neef van Rita heeft een bedrijf in het oude Gerechtsgebouw aan de Korte Geer, en zorgde dat ze hier haar tweede zaak kon openen. “Sinds 1 juli zijn we open. Overigens ben ik niet iedere dag aanwezig: voorlopig ga ik één keer per maand naar Delft.”

Ontharing en plekjes en vlekjes spreekuur

Overigens kan je bij het schoonheidsinstituut niet alleen terecht als je van je rimpels af wil. “Ik doe ook ontharingsbehandelingen met IPL, elektrische epilatie, harsen of pijnloze ultrasound. Verder behandel ik acne, couperose en hou ik een plekjes en vlekjes spreekuur. Dit is een gratis spreekuur waar je op afspraak vreemde plekjes op je huid  kunt laten zien. (beoordelen) Ik ben medisch schoonheidsspecialiste en kan vervolgens kijken of je moet worden doorverwezen naar een arts of dermatoloog.”

Op deze dagen is Rita in Delft

De eerst volgende data dat Rita aanwezig is, zijn 6 september, 4 oktober, 1 november, 29 november. Kan je op die data niet? Dan kan je ook op een ander moment een afspraak inplannen. Een afspraak maken doe je hieronder.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten